Sitemap for www.selma3.dk Motorbåden Selma III
Motorbåden Selma III

Sæsonen 2012

Efter endnu en sommer med dårligt vejr, er båden nu kommet på land. Det blev ikke til mere end 250 sømil i år, hvilket er under det halve af hvad vi plejer at sejle, og antallet af gange vi har været uden for slusen er begrænset. Der har simpelthen været for få dage hvor vejret har været godt samtidigt med at vi har haft fri fra arbejde - øv!

 

Men vi havde en dejlig lille ferie i Nordby på Fanø med drønvarmt og solrigt vejr, og selv om det kun var nogle få dage, har det på sin vis reddet sæsonen lidt - i hvert fald i forhold til sidste år, hvor ferien var en katastrofe. Vi havde i øvrigt en rigtig dejlig natsejlads hjem i stille vejr, en skøn oplevelse.

 

Det er desværre lidt småt med billeder, der var jo heller ikke i år så meget at fotografere.

 

Havnen i Nordby Selma III på ferie Afslapning på fordækket Ham selv... Lidt mere havn med cirkus i baggrunden Tarphagebroen passeret på vej til Janderup En ø i æ å... Janderup Kirke Selma III i Janderup Stadig i Janderup Så er vi kommet til Varde På vej hjem med Esbjerg i baggrunden En hestevogn i Vadehavet... Sæler i Jørgens Lo (ved Mandø) Sæler, men læg mærke til luftspejlingerne Et par tøser på fordækket En dejlig dag på Vadehavet Bovvand...
Motorbåden Selma III  •  Hjemhavn: Ribe  •  Tlf.: +45 75173059  •  
Medlem af DFÆL Logo Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer
Billeder 2006-2007
Billeder 2010
Billeder 2011
Billeder 2012
Billeder 2013
Billeder 2014
Billeder 2015
Billeder 2016
Billeder 2017
Billeder 2019
Select english language