Sitemap for www.selma3.dk Motorbåden Selma III
Motorbåden Selma III

Gæstebog

Jeg håber at I vil tage jer tid til at skrive lidt i gæstebogen. Klik her for at skrive i bogen

Navn: 
Email: 
Dato: 
Finn Skov
10-3-2012 kl. 16:51
Kommentar:
Hej Jørn
Det er rigtig dejlig at folk som dig vil lave så gode hjemmesider, så vi andre kan få nogle tips og ideer til det vi går og laver med vores både.
Jeg er ved at lakerer min aptering, og har fulgt dine råd mht. Owatrol D1 og Epifanes lak. Nu vil jeg gerne give den en sidste gang Epifanes mat lak. Det vil ikke løbe så godt sammen - har du nogle gode råd?

Hilsen
Finn
Navn: 
Land: 
Email: 
Hjemmeside: 
Dato: 
Mich
DK
supero.dk
29-2-2012 kl. 20:39
Kommentar:
Som når vi bedømmer motorcykler...
Du får en EKSTRA HØJ herfra.
Med bankene hjerte og et dybt suk !!! Den er sk.. flot. Virkelig flot !!!
Navn: 
Land: 
Email: 
Dato: 
Leif Lyhne
Danmark
5-12-2011 kl. 16:10
Kommentar:
Hej. Dejlig hjemmeside du har lavet. jeg er tit inde på siden for at få nogle gode ideer fra dig idet du jo er proffessionel bådbygger.
Jeg har selv - sammen med min søn Dannie - en 45fods træ båd ved navn Heimdal... den er på land nu og jeg skal have lavet et telt og har set dit telt. spm. hvad koster det at lave sådan et telt. jeg håber du kan hjælpe og håber på mange flere gode oplysninger på din hjemmeside
med venlig hilsen Leif
Navn: 
Land: 
Email: 
Dato: 
Erik Hansen
Danmark
18-9-2011 kl. 17:13
Kommentar:
Jeg er lige ved at skrive 'sjældent', men nej, det skal være ALDRIG har jeg set så meget entusiasme og perfektionisme lagt i en båd, og hold da k.... hvor er den bare blevet flot.
Det er stort, tillykke med det flotte resultat, jeg snupper nok lige et par ideer, til den dag hvor jeg går igang med at renoverer min Granada 24. Det er jo snart vinter.....
Flot hjemmeside.
Navn: 
Land: 
Email: 
Hjemmeside: 
Dato: 
Bent Hansen
Danmark
www.bhvvs.dk
18-7-2011 kl. 12:53
Kommentar:
Hej, og tak for tipsene omkring lakering af trædele, vi talte kort sammen i Ringkøbing havn søndag den 17 juli.
Jeg må sige, at jeg stadig er imponeret over det flotte stykke arbejde du har fået lavet på båden, den ser superflot ud.
Mvh.Bent Hansen Esbjerg
Navn: 
Land: 
Email: 
Dato: 
Niels Lassen
DK
26-2-2011 kl. 22:24
Kommentar:
Godt nok en flot båd du har fået ud af dine anstrengelser. Jeg har selv træbåd, en kravelbygget motorsejler, mahogni på eg, som også skal have en kærlig hånd, og jeg vil bruge dine erfaringer undervejs, som jeg kommer igennem problemerne, for dem er der nogle stykker af. Tak for en god hjemmeside og tillykke med båden. Du har fortjent det gode resultat. Venligst Niels Lassen
Navn: 
Email: 
Dato: 
Karen og Torben
2-9-2010 kl. 10:55
Kommentar:
Hej Hanne og Jørn
super fin hjemmeside. Forstår godt I faldt for Selma, hun er rigtig flot. Dejligt med nogen fine både i Ribe ;o)
Hilsen Torben og Karen
Navn: 
Land: 
Email: 
Hjemmeside: 
Dato: 
Thomas Christiansen
DK
ingen
11-8-2010 kl. 20:24
Kommentar:
Hej Jørn.
Først fantastisk hjemme side, til meget stor gavn for mig som amatør. Jeg har købt mig en svensk snipa men drømmen er nok den samme at lave noget unikt. Jeg skal starte et sted og det bliver med bådhuset ( 10 x 4 ) og der har du jo rigtig go ide med de rør vinkler. Er det sådan at man kan få dine mål så jeg kan få lavet nogen magen til. Jeg skal bla. lave nytt tag som du har gjordt, håber jeg må vende tilbage omkring dette senere.

mvh Thomas Christiansen Glostrup
Navn: 
Land: 
Email: 
Dato: 
Eva
Danmark
26-4-2010 kl. 7:11
Kommentar:
Hej VI vil høre om du måske kan hjælpe os med nogle oplysninger omkring vores nylig indkøbte træbåd... Den hedder Phileas Fogg og har så vidt vi ved lagt i Ribe på et tidspunkt.. Det skulle være en gammel troldkrydser fra 1936.. 33 fod.. Ret meget mere ved vi ikke.. Vi håber du kan hjælpe os så vi også kan få historien med til båden.. Med venlig hilsen Jan og Eva
Navn: 
Land: 
Email: 
Hjemmeside: 
Dato: 
Sonnich Jensen
Danmark
sonnich.com
19-1-2010 kl. 16:56
Kommentar:
Utrolig flot side du har om Selma.De tanker du har gjordt omkring vedligholdelse og tilbageføring til orginalt udtryk er meget fornemt.Det er en fornøjelse at bevæge sig rundt i projektet her på nettet. Det bedste og mest udførlige jeg har set ind til videre.Glæder mig til at følge dig og Selma i fremtiden
Navn: 
Land: 
Email: 
Hjemmeside: 
Dato: 
Arne Sylvester
Danmark
www.sylvig.dk
10-1-2010 kl. 13:14
Kommentar:
Det er fantastisk flot arbejde du har udført. Mange af dine fotos under udbedringen ligner dem vi har taget af Sylvig, Næsten samtidigt. Jeg håber at I får rigtig mange gode timer på vandet med jeres flotte skib! Hilsen fra Arne.
Navn: 
Land: 
Email: 
Dato: 
Thomas T. Welander
Danmark, København
25-10-2009 kl. 0:5
Kommentar:
Fantastisk projekt, flot finnish og gode beskrivelser. Dejligt at se du har historien med og billederne til at fortælle den. Meget inspirerende. Har selv en 14" Nordson 1960 som skal gennem en total restaurering. Glæder mig til at komme igang...

Navn: 
Land: 
Email: 
Dato: 
Allan Dan Petersen
dk
1-10-2009 kl. 21:5
Kommentar:
Utrolig smuk båd,og flot hjemmeside,rart at se man ikke er alene.Er igang med personfærge FALKEN fra 1938
Navn: 
Land: 
Email: 
Dato: 
Erik Nissen
DK
21-7-2009 kl. 8:2
Kommentar:
hej jeg har studeret din båd lidt den minder meget om min jeg ved ikke om du kan hjælpe mig for den er bygget i Ribe i 1970erne den hedder Dagmar Ribe og den har også lagt i Ribe men som sagt kunne jeg godt tænke mig at finde lidt mere historie om den og måske nogle gamle billeder den ligger i haderslev Fjord nu ss håber at høre fra dig..
Navn: 
Land: 
Email: 
Dato: 
Michell
Danmark
18-6-2009 kl. 17:12
Kommentar:
Fin side om den kære båd. Er selv ejer af en chalup fra 1959, som jeg veligeholder efter bedste evne. Jeg kunne godt tænkte mig om der er steder hvor man kan købe gammelt udstyr, ved at bådjumble kbh var stedet men er lukket.
Fortsat go vind med båden.
Side 2 af 3 [Forrige side]      [Næste side]
Motorbåden Selma III  •  Hjemhavn: Ribe  •  Tlf.: +45 75173059  •  
Medlem af DFÆL Logo Dansk Forening for Ældre Lystfartøjer
Data & historie
Det første møde
Hvad er planen
Hvem er vi
Gæstebog
Selma III er til salg
Select english language